Top

De bijzonder robuuste houten vloer

Lindura is een houten vloer die bijzonder veel uithoudt. Reden daarvoor is zijn speciale opbouw. Een deklaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve ‘Wood Powder’. Deze mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten zoals eiken, lariks of noten en uit verschillende oppervlaktebehandelingen. Natuurgeoliede Lindura-planken staan voor een markante oorspronkelijkheid: door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en poriën in het hout extra benadrukt. Wie het graag wat rustieker heeft, kiest voor een mat gelakt oppervlak: hier is het rustige en harmonische algehele plaatje compleet!

Bijzonder lang plankenformaat

Een houten Lindura-vloer doet het vooral goed in royale ruimtes. De zeer lange planken komen daar perfect tot hun recht. Lindura is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende breedtes die ook samen gelegd kunnen worden – dat levert een bijzonder fascinerend patroon op.

Robuust en met een goed weerstandsvermogen

Lindura is dol op uitdagingen en bewaart bijvoorbeeld ook zijn kalmte bij belasting door puntige hoge hakken. Dat hebben we ook in ons laboratorium getest: een metalen bal met een druk van 4000 Newton laat op gangbaar parket een duidelijk zichtbare indruk achter. De sporen die dit op een houten Lindura-vloer achterlaat, zijn nauwelijks waarneembaar.

Intelligente opbouw

Ook bij de houten Lindura-vloer wordt de stabiele HDF-tussenlaag ingezet. Deze wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst met een toplaag van echt hout, een laag gemaakt van Wood Powder en een tegenfineer van echt hout en Wood Powder. Alleen op die manier ontstaat een vloer die robuust, belastbaar, gemakkelijk in het onderhoud en ook nog eens echt mooi is – een echte houten hightech-vloer dus. In onze video is de vermelde opbouw van Lindura goed te zien.

Raamdecoratie voor grote ramen

RAAMDECORATIE VOOR GROTE RAMEN

Niets is zo mooi als indrukwekkende grote ramen en veel daglicht in huis. Maar fel zonlicht of te veel inkijk is niet altijd gewenst. Verschillende collecties van bece® bieden perfecte oplossingen voor zulke grote raampartijen. Met deze oplossingen behoud je je privacy en kun je zelf de gewenste lichtinval regelen. Daarnaast draagt de juiste raambekleding bij aan de sfeer van je interieur. De volgende producten zijn heel geschikt voor grote ramen.


 

Verticale jaloezieën  De verticale jaloezie heeft een moderne tot strakke uitstraling, afhankelijk van het type lamel dat je kiest. De lamellen zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium in veel trendy kleuren. Kies een lamelbreedte dat past bij jouw interieur. Een brede lamel geeft een stoer effect en benadrukt de grootte van een raam nog meer. Een smalle lamel geeft een elegante uitstraling. Verticale jaloezieën zijn praktisch in het onderhoud en zijn verkrijgbaar tot een breedte van wel zes meter. Doordat je de lamellen kunt draaien regel je eenvoudig de lichtinval en mate van privacy.  

Paneelgordijnen Wanneer je grote ramen hebt en dat wilt benadrukken, kies dan voor paneelgordijnen. Je kunt panelen met verschillende stoffen en transparanties met elkaar combineren en helemaal afstemmen op je interieur. Door de verticale banen stof voor elkaar langs te schuiven kun je spelen met het licht en privacy. En wil je graag een paneelgordijn in de slaapkamer? Kies dan voor een verduisterende stof! De minimale breedte van een paneel is 40 cm en de maximale breedte is 140 cm. Het aantal panelen is afhankelijk van de breedte van je raam en de door jou gewenste breedte van de individuele panelen.  

Gordijnen Gordijnen zijn zeer geschikt voor grote ramen als je overdag vrij uitzicht naar buiten wilt houden. Ze geven meteen sfeer aan je interieur. Bovendien hebben ze een goed geluiddempend effect als je een harde vloer hebt. De collectie gordijnen beschikt over prachtige kamerhoge stoffen in mooie kleuren en structuren. Heb je in dezelfde ruimte een of meerdere kleine ramen, kies dan voor die ramen voor een vouwgordijn in dezelfde stof.

Meister fabrieksbezoek

Afgelopen weekend met het grootste deel van het Wooninterieur team in Duitsland op fabrieksbezoek bij Meister! Enorm interessant om dit enorme bedrijf in proces te zien!

De fabriek is een dorp op zich en zorgt er ook voor dat de dorpen eromheen van werk voorzien zijn.
 We hebben alle machinale en handmatige processen kunnen bezichtigen in de fabriek zelf en onze hoofden zitten weer vol informatie en inspiratie.
Met veel plezier vertellen we jullie graag meer over deze prachtige parket en laminaatvloeren!

Desso&EX [deze collectie tot 31 mei ’17 met 15% korting!]

DESSO&EX

Desso&Ex is een uniek vloerconcept, waarmee je zelf je persoonlijke woonstijl kunt maken. Mix&Match binnen vier kleurgroepen; Botanical green, denim blue, industrial grey of bohemian red en combineer met geweven dessins, beton look en hippe patchwork patronen. Ervaar de warmte en het comfort van een kamerbrede vloer of ontwerp je eigen kleed-op-maat en creeër snel en gemakkelijk een hedendaagse sfeer.
                                                                                                                 

Nieuwe kleuren koof duo rolgordijn [Bece]

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Dan kan uitstekend met een duorolgordijn.

Bece heeft nu 4 unieke kleuren koof + onderlat in de collectie toegevoegd. Deze zijn anders dan de andere bestaande kleuren en hebben een prachtige luxe matte uitstraling. De kleuren zand, grijs en zwart hebben er ook een kleine shimmer in.

Nieuwe kleuren zijn: Mineral wit Mineral zand Mineral grijs Mineral zwart

We hebben van de nieuwe kleuren een hele mooie stalenkaart waar je ze goed op kan bekijken!